Main Content

EL NOSTRE OBJECTIU

Obtenir la satisfacció dels nostres clients es l’objectiu principal dels nostres projectes, creiem que el camí per a l’obtenció d’aquesta satisfacció comença en l’elecció correcta de la localització, assegurant el valor a futur del immoble, realitzar un disseny adequat per el client, i un control de qualitat exhaustiu durant la construcció, a més a més, creiem que la elecció dels materials pensant en les característiques tècniques, el disseny i el preu, es la millor forma d’aconseguir un balanç excel·lent entre la qualitat i el preu de cada habitatge.

Disseny

Mitjançant l’estudi inicial de les tendències en decoració i disseny actuals, creem aquesta tela en blanc on imprimir el caràcter de la nostra futura llar.

Qualitat

Uns costos indirectes baixos ens asseguren la capacitat de oferir un producte acabat amb una qualitat superior per el mateix preu.

Detall

El seguiment acurat durant tot el procés amb contacte permanent amb el client fins a l'entrega de l'habitatge ens garanteix complir les seves espectatives.
 

Confiança

Seumon 14, amb base a Barcelona, oferirà un ampli ventall de productes immobiliaris. L’empresa s’enfoca en aquelles persones que estan buscant un producte fiable per a viure, passar les seves vacances, o inclús com a inversió segura en el sector. El nostre equip disposa de persones amb una dilatada experiència en promocions immobiliàries, per consegüent volem que els nostres clients sentin que poden confiar en un moment important com es l’adquisició del seu habitatge.